Szanda-Zszuzsa
 • nagy méretű lakás

 • Szanda Zsuzsa ingatlan referens

 • 06308214607
 • Tényleg szeretné nagyméretű zuglói lakását reális áron és belátható időn belül eladni?  - Segítek ebben, mert filozófiám szerint:

  Minden lakás eladható!

  Nem értek a budai lakásárakhoz, de még a szomszéd kerületek ingatlan árainak megbecsülésére sem mernék biztonsággal vállalkozni.

  Zuglóban viszont otthon vagyok (gyerekkorom óta J ).

  Ismerem Zugló utcáit, épületeit, értékeit Istvánmezőtől Alsórákosig, és van fogalmam a jelenlegi ingatlan árakról és lehetőségekről.

  Az ingatlanpiac mindig is érdekelt, jómagam több tucatnyi lakás adásvételét bonyolítottam, így rengeteg gyakorlati tapasztalatra tettem szert az évek folyamán, amit sikerrel tudok megbízóink szolgálatába állítani.

  A legtöbb ismerettel a zuglói nagy (60 m2 fölötti területű) lakások területén rendelkezem, ezért csak azok értékesítését vállalom, viszont ezt garantáltan szakértelemmel, maximális figyelemmel és odaadással teszem.

  Szolgáltatásunk előnye az, hogy nem csak addig a pontig érdekel bennünket az ingatlan, amíg bekerül az adatbázisunkba, hanem tervszerűen és felelősen foglalkozunk vele.

  A kínálat nagyon nagy, a kereslet szerény és takarékos. De minket megkeres, vagy mi megtaláljuk.

  Ügyfeleinkkel partneri kapcsolatra törekszünk, hiszen - mivel nem frissen végzett gimnazisták vagyunk - jól tudjuk, hogy  mekkora értéket képvisel az ingatlan és felelősen végezzük a ránk bízott feladatot.

  Elérhetőségeim:

  Szanda Zsuzsa

  Tel: 0630821-4607

  email: szanda.zsuzsa@lcpartner.hu

  Hozzászólások


  Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/ingakhu1/public_html/regi/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399